14 juni: masterclass door jazzicoon Brad Mehldau 

Gepubliceerd op

Inmiddels kunnen we het bevestigen: op vrijdag 14 juni a.s. geeft de Amerikaanse jazzpianist, componist en arrangeur Brad Mehldau een masterclass aan pianostudenten van het Conservatorium van Amsterdam. Brad Mehldau is zonder twijfel de invloedrijkste hedendaagse jazzpianist. Zijn spel, zijn composities en zijn repertoirekeuze hebben de jazzcommunity over de hele wereld enorm beïnvloed. Mehldau is beroemd vanwege zijn vermogen een keur aan stijlen in zijn jazzrepertoire te weven zonder ook maar ergens afbreuk aan ze te doen. Volgens de New York Times is hij een ‘graceful powerhouse’. We zijn absoluut vereerd dat hij ons bezoekt. 

vr 14 juni
16.00 - 18.00 uur 
NB: Het aantal plaatsen is beperkt!  Studenten en medewerkers van het CvA krijgen voorrang. 

Delen