Lucas Santana geselecteerd voor 2019 JM Jazz World Orchestra

Foto: Federica Violi

Gepubliceerd op

Saxofonist Lucas Figueiredo Santana is geselecteerd als lid van het 2019 JM Jazz World Orchestra. Het JM Jazz World Orchestra is het meest vooraanstaande jazzorkest voor jonge professionele musici ter wereld. De leden worden ieder jaar tijdens wereldwijde audities gekozen door een internationale jury. Dit jaar waren er meer dan honderd aanmeldingen uit ruim dertig landen. 

Het orkest maakt ieder jaar een toernee onder leiding van gerenommeerde dirigenten, met optredens in grote concertzalen en jazzfestivals door heel Europa. Dit jaar is de artistieke leiding in handen van Luis Diego Bonilla; de solisten zijn Alex Sipiagin, John Riley, Dick Oatts, Joe Kaplowitz, Lela Kaplowitz, Goran Rukavina, Vladimir Samardži?.

Lucas Figueiredo Santana (Sao Paulo, Brazilië, 1993) studeert in het vierde jaar van de bacheloropleiding saxofoon jazz en doet volgende maand eindexamen. 

Lees meer
 

Delen