Prijzen voor Silvia Lanao en Ramin Amin Tafreshi op Alba Rosa Viëtor Compositieconcours

De winnaars (Ramin uiterst links, Silvia midden) met de jury

Gepubliceerd op

Silvia Lanao Aregay (Spanje, 1995) heeft de eerste prijs gewonnen op het Alba Rosa Viëtor Compositieconcours met haar compositie Empordà. Ramin Amin Tafreshi (Iran, 1992) won een gedeelde tweede prijs met zijn werk It’s the Voice that shall Remain. Ook won hij de Publieksprijs. Ramin studeert in het tweede en Silvia in het vierde jaar van de bacheloropleiding Compositie.
De jury bestond uit Willem Jeths, Tansy Davies, Detlev Glanert, Calliope Tsoupaki en Paolo Marzocchi.

Het Alba Rosa Viëtor Compositieconcours maakt deel uit van het Alba Rosa Viva! Festival, een festival genoemd naar componiste en violiste Alba Rosa Viëtor dat gewijd is aan muziek van voornamelijk vrouwelijke componisten. 

Meer over het Alba Rosa Viëtor Compositieconcours

Het Alba Rosa Viva! Festival in de NRC

Delen