Trio Diotima, Roza Herwig, Niels Jacobs en Mara Mostert naar finale PCC

Gepubliceerd op

Trio Diotima, Roza Herwig, Niels Jacobs en Mara Mostert zijn doorgedrongen tot de nationale finale van het Prinses Christina Concours 2018.
Trio Diotima bestaat uit Mischa van Tijn (17), piano; Tim de Vries (17), viool, en Emma van Schadewijk (14), cello. Mischa studeert piano aan de Sweelinck Academie bij Frank van de Laar; Tim de Vries is oud-Sweelinck Academie-leerling en studeert nu in de vooropleiding bij Ilya Grubert. Het trio won ook de Publieksprijs.
Roza Herwig (21) studeert zang bij Sasja Hunnego in het tweede jaar van de bacheloropleiding; Niels Jacobs (18) studeert trombone in het eerste jaar van de bacheloropleiding en Mara Mostert (13) studeert viool bij Maria Milstein aan de Sweelinck Academie.

Eervolle vermeldingen gingen naar Zara le Clercq (14), piano, en Yente Lottman (16), viool, beiden leerlingen aan de Sweelinck Academie.

De finale vindt plaats op 21 april om 14.00 uur in het Zuiderstrandtheater in Den Haag.

Meer informatie

Delen