Halve-finalisten KAE International Jazz Award bekend

Gepubliceerd op

De halve-finalisten van de Keep an Eye International Jazz Award zijn bekend! Op 19 en 20 maart treden de volgende bands van het Conservatorium van Amsterdam op: het Tristan Schmidt Trio, het Lucas Martínez Project, de Eduardo Cardinho Group, Forest Light, The Guy Salamon Sextet, het Laurie Carpenter Quintet, Noneto Desconcertante, het Tommaso Perazzo Trio, Jazz Whisperers en het Ben Fitzpatrick Quartet.

De winnaars van de halve finales nemen het in de finale op 22 maart op tegen het Selma Savolainen Quartet van de Sibelius Academy, Helsinki; Day Dreamers van het Boyer College of Music and Dance - Temple University Philadelphia; Jelly Roll Morton Ensemble van Juilliard, New York, en het Thibault Gomez Quintet van het Conservatoire de Paris.

Halve finales
ma 19 en di 20 maart 20.00 uur Amsterdam Blue Note
toegang gratis

Internationale finale
do 22 maart 20.00 uur Bimhuis
toegang gratis

Meer informatie

Delen