CvA-violisten in de prijzen op Nederlands Vioolconcours

Foto Helene van Domburg

Gepubliceerd op

Hawijch Elders (19) (foto) heeft de tweede prijs gewonnen op het Nederlands Vioolconcours in de categorie Oskar Back (toptalent tot 26 jaar). Bovendien won ze met overweldigende meerderheid van stemmen de publieksprijs. Hawijch studeert bij Ilya Grubert in de bacheloropleiding van het Conservatorium van Amsterdam.

Luna de Mol (15) won de eerste prijs in de categorie Davina van Wely (14 t/m 17 jaar). Zij studeert bij Coosje Wijzenbeek aan de Sweelinck Academie. Enzo Kok (15), student bij Wiesje Miedema aan de Sweelinck Academie, won de derde prijs.

In de categorie Iordens B (13-14 jaar) won Alice van Binsbergen (14) de tweede prijs en Olga Göschel (13) de derde. Beiden studeren bij Wiesje Miedema aan de Sweelinck Academie. Tenslotte won in de categorie Iordens A (10 t/m 12 jaar) Alix Rodenburg (10), student bij Coosje Wijzenbeek aan de Sweelinck Academie, de tweede prijs.

Delen