Veel bands van de popafdeling op Noorderslag 2018

EUT, foto Reinout Bos

Gepubliceerd op

Ook in 2018 is de popafdeling weer goed vertegenwoordigd op Eurosonic Noorderslag. De volgende acts zullen optreden: Cartiez Live Band (Lisa Beekwilder, Sharon Harman, Jasmine van der Waals), Dakota (Lana Kooper, Lisa Brammer, Annemarie van den Born, Jasmine van der Waals), DeWolff (Luka van de Poel, Pablo van de Poel), EUT (Megan de Klerk, Emiel de Nennie, Jim Geurts, Tessa Raadman, Sergio de Groot), Jeangu Macrooy (Xillan Macrooy), Luwten (Mischa Porte), Maan (Ben Bakker), My Baby (Cato van Dijck), Pitou (Pitou Nicolaes, Roos Meijer, Louise Lindskov, Mischa Porte), Roxanne Hazes (Jens Huigen), Tamino (Tamino Moharam Fouad), The Mauskovic Dance Band (Mano Hollestelle, Donald Madjid).

Meer informatie

Download de flyer met meer informatie over de popafdeling en een overzicht van de successen van afgelopen jaar en de projecten van komend jaar.

 

Delen