26 studenten kregen dit jaar steun van Musici van Morgen

Gepubliceerd op

De Stichting Musici van Morgen heeft het afgelopen jaar zesentwintig musici kunnen steunen bij deelname aan een activiteit ten behoeve van hun studie. Met een budget van € 5000,- heeft de stichting het hen mogelijk gemaakt deel te nemen aan onder andere het Festival Schiermonnikoog, de International Martini Organ Competition Groningen, het Aspen Music Festival, het Tanglewood Music Festival, de International Computer Music Conference Utrecht, de Impuls Academy Graz, de International Flute Competition ‘Andalucia Flauta’, de Performing Opera Summer School, de Internationale Masterclass Apeldoorn, de EPTA International Piano Week, en nog vele andere activiteiten.

Wilt u ook bijdragen aan de toekomst van muziekvakstudenten?
De Stichting Musici van Morgen ondersteunt studenten bij masterclasses, concoursen, (zomer)cursussen, groepsreizen en individuele studieperiodes. Om ook komend jaar studenten weer deel te kunnen laten nemen aan buitenschoolse studie-activiteiten is een bijdrage zeer welkom.

U kunt eenvoudig doneren via iDEAL: https://betalen.doneermeer.nl/aa5
of door overschrijving op IBAN nr: NL32 RABO 01364.92.835 ten name van de Stichting Musici van Morgen.

Meer over de Stichting Musici van Morgen

Delen