Vijf CvA-bands in finale Keep an Eye The Records

Gepubliceerd op

CANVAS, Molino, de Matthias van den Brande Group, Larchey Zore en The Passengers zijn de vijf bands van het Conservatorium van Amsterdam die zijn doorgedrongen tot de finale van Keep an Eye The Records. Zij strijden op 9 december a.s. met de bands Spoken +2 en S’Yo Fang Octet, beide afkomstig  van Codarts, om een volledig gefinancierde albumproductie t.w.v. €10.000,-. Er zijn er drie te winnen.

Een jury bestaande uit saxofonisten Dick Oatts en Maarten Hogenhuis, jazzjournalist, presentator en saxofonist Koen Schouten en pianist/vocalist Maartje Meijer selecteerden deze zeven finalisten uit drieëndertig aanmeldingen. De competitie wordt georganiseerd door de Keep an Eye Foundation om jaarlijks een aantal cd-producties van startende bands te ondersteunen en staat open voor alumni en afstuderende studenten van alle Nederlandse conservatoria.

De finale vindt plaats op 9 december a.s. om 20.00 uur in het Bimhuis. Tevens worden dan de albums gepresenteerd van de winnaars van 2016: Trempera! O.W.A.L. en How Town.

Delen