Nelson Ogliastri genomineerd voor AHK Eindwerkprijs 2017 - stem nu!

Gepubliceerd op

Nelson Ogliastri, alumnus van de master Composing for Film, is met zijn project Danny’s Bicycle genomineerd voor de AHK Eindwerkprijs 2017, in de categorie ‘master’.

Danny’s Bicycle komt voort uit Nelsons masterscriptie Fantastic Music. Daarin analyseerde hij de muziek van filmcomponist Danny Elfman en probeerde hij te ontdekken wat precies de essentie is van diens meeslepende muziek. Later schreef Nelson zelf een verhaal en gebruikte hij zijn ontdekkingen uit zijn analyse om er zelf ‘beelden’ bij te componeren. Het resultaat is een film zonder beeld.

Op maandag 27 november maakt de jury, onder voorzitterschap van Xandra Schutte (hoofdredacteur De Groene Amsterdammer), de winnaars bekend. De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 3.000, Ook is er een publieksprijs.

Meer over Danny’s Bicycle

Meer over de AHK Eindwerkprijs

Stem op onze alumnus
Vindt u dat Nelson Ogliastri de Publieksprijs moet winnen? Klik hier om uw stem uit te brengen.

Delen