Aengus Hackett krijgt Arts Participation Bursary Award 2017

Gepubliceerd op

De Arts Council of Ireland heeft CvA-alumnus Aengus Hackett een ‘Arts Participation Bursary Award 2017’ toegekend. De Arts Council of Ireland is een overheidsinstantie ter bevordering van de kunsten, en het doel van de Bursary Award is professionele kunstenaars te steunen in de ontwikkeling van hun praktijk. Met het bedrag dat Aengus krijgt, wil hij onderzoek doen naar improvisatie als middel om muziek te maken met verstandelijk gehandicapten.

Aengus Hackett (Galway, Ireland, 1988) studeerde in 2013 af aan de bacheloropleiding gitaar jazz aan het Conservatorium van Amsterdam. Momenteel woont hij in Galway, waar hij musiceert en componeert in verschillende genres, zoals jazz, folk, post-rock en elektronica. Daarnaast is hij docent en is hij actief op het gebied van kunst en handicap.  

Meer over Aengus Hackett

Delen