CvA-organisten in de prijzen

Gepubliceerd op

Laurens de Man heeft op 11 augustus jl. zowel eerste prijs, de publieksprijs én de prijs voor beste vertolking van een nieuw werl van Jan Welmers gewonnen op de ‘International Martini Organ Competition 2017’ in Groningen. Marie Hyoju Ahn won de derde prijs.

Laurens de Man studeerde bij Jacques van Oortmerssen, Matthias Havinga en Pieter van Dijk en behaalde in 2017 zijn masterdiploma orgel cum laude. Ook Marie Hyoju Ahn behaalde in 2017 haar masterdiploma orgel, zij studeerde Matthias Havinga en Pieter van Dijk.

Lees meer over de International Martini Organ Competition

Op 1 juli jl. won Diederik Blankesteijn de tweede prijs op het Govert van Wijn-concours te Maassluis. Diederik  studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam bij Jacques van Oortmerssen en nu bij Pieter van Dijk en Matthias Havinga.

Delen