New School Improvisation Ensemble winnaar KAE International Jazz Award 2017

Gepubliceerd op

The New School Improvisation Ensemble (New School, New York) (foto) heeft de Keep an Eye International Jazz Award 2017 gewonnen. De tweede prijs ging naar het Casares Brothers Trio van het Conservatorium van Amsterdam.
Bassist Kimon Karoutzos van het Casares Brothers Trio won de prijs voor beste solist van het Conservatorium van Amsterdam. De prijs voor beste non-CvA-solist werd toegekend aan Joel Ross van The New School Improvisation Ensemble. De Teis Semey Group van het Conservatorium van Amsterdam won de prijs voor het beste Coltrane-arrangement. Het Hardvoesh Thoralfson Trio van het Jazz-Institut Berlin ging met de aanmoedingingsprijs naar huis.

Meer over de Keep an Eye International Jazz Award

Delen