Halve-finalisten KAE International Jazz Award bekend

Gepubliceerd op

De halve-finalisten van de Keep an Eye International Jazz Award zijn bekend: de Teis Semey Group (Nicolò Ricci, tenorsax; Teis Semey, gitaar;  Xavi Torres, piano; Brodie Jarvie, contrabas, Guy Salomon, drums) en het Casares Trio (Lluc Casares, tenorsax en klarinet; Kimon Karoutzos, contrabas; Joan Casares, drums) gaan door naar de finale, waar ze het opnemen tegen bands van The New School, New York; Royal Academy of Music, Londen; Jazz-Institut, Berlijn en University of Southern California, Los Angeles. De aanmoedigingsprijs ging naar LM Project (Lucas Martinez, tenorsax; Xavi Torres, piano; Giuseppe Campisi, contrabas; Aaron Castrillo, drums).

De finale vindt plaats op 30 maart a.s. om 20.00 uur in het Bimhuis; toegang gratis.

Meer over de Keep an Eye International Jazz Award

Delen