Expression of Art Award 2017 van start

Gepubliceerd op

In samenwerking met het Conservatorium hotel organiseert het Conservatorium van Amsterdam voor de tweede keer de 'Expression of Art Award'. Vier bands van het Conservatorium van Amsterdam krijgen de kans om € 5000,- te winnen.

In samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam, organiseert het Conservatorium Hotel voor de tweede keer de 'Expression of Art Award'. Vier bands van de jazzafdeling krijgen de kans om € 5000,- te winnen! Het eerste concert in de serie is van het Gijs Idema Trio en vindt plaats op zondag 29 januari (inloop 11.00u/start concert 11.30u) in de Symphony Room van het Conservatorium Hotel. Jury: Ruben Hein, Maarten van der Grinten en Edo Righini. Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via http://www.conservatoriumhotel.com/expressionofartawardDe bands die optreden op andere zondagen zijn: Little Olifant, Hähnlein/Müller/Lotz en Sun-Mi Hong Group. Check de website voor alle data en meer info.

29 januari 11.00 - 12.30 uur
Het Conservatorium hotel, Symphony Room, Van Baerlestraat 27, Amsterdam http://www.conservatoriumhotel.com/expressionofartaward

Klik hier voor een volledig overzicht van de concerten.

Al sinds de opening in 2011 omarmt het Conservatorium Hotel de historie van het pand, waarin van 1983 tot 2008 het Conservatorium van Amsterdam was gevestigd. Het hotel biedt een podium aan verschillende muziekvakstudenten van het Conservatorium van Amsterdam. Om deze samenwerking uit te breiden en te bekronen is in 2016 de 'Expression of Art Award' geïntroduceerd, een project dat muziekvakstudenten de kans biedt een geldbedrag ter waarde van €5000,- te winnen, ter ondersteuning van hun muzikale carrière.
 

 

Delen