3 wereldpremières & 100 saxofoons in TivoliVredenburg

Gepubliceerd op

Score Collective o.l.v. Judith Kubitz; Anton Mecht Spronk, cello; Aurelia Saxofoonkwartet & 100 saxofoons

Score Collective o.l.v. Judith Kubitz 
Anton Mecht Spronk, cello; Aurelia Saxofoonkwartet & 100 saxofoons

Op donderdag 17 november vindt er een bijzonder concert plaats in TivoliVredenburg (Utrecht) met wereldpremières van Tijmen van Tol met De laatste dagen van Apollonia Spring in ’t Veld en van Peter Adriaansz – Structure XIII (Nederlandse première). Verder vertolken Anton Mecht Spronk (winnaar van het Nationaal Cello Concours 2014) en Score Collective het voor de Cello Biënnale 2016 gecomponeerde celloconcert Out of Step van Guus Janssen (wereldpremière). Tenslotte is er spektakel met de uitvoering van Salvatore Sciarrino’s La Boca, I Piedi e Il Suono door 100 saxofonisten in het kader van Sax16. Het concert is gratis te bezoeken.  

do 17 november 2016
21.00-22.30 uur TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11, Utrecht
toegang gratis

Delen