Prachtige recensie voor studenten Igor C. Silva en I-Ily Cheng

Igor C Silva

Igor C Silva

Gepubliceerd op

Afgelopen week hebben de drie studenten van de Master Live Electronics hun stukken gepresenteerd in het ICMC festival te Utrecht. Onze studenten Igor Silva en I-lly Cheng worden in de recensie van de Volkskrant speciaal genoemd als absolute hoogtepunten.

Afgelopen week hebben de drie studenten van de master Live Electronics hun stukken gepresenteerd in het ICMC festival te Utrecht. Onze studenten Igor Silva en I-lly Cheng worden in de recensie van de Volkskrant speciaal genoemd als absolute hoogtepunten.

'Werkelijk groots is zap_ping_ van de jonge Portugees Igor C. Silva. Dit is het soort ontdekkingsreis dat dit genre belooft', aldus de Volkskrant.

Lees het volledige artikel op volkskrant.nl

Delen