Giovanni Cigiu geselecteerd voor JM Jazz World Orchestra 2016

Gepubliceerd op

Na een auditie met 120 kandidaten van over de hele wereld is saxofonist Giovanni Cigui, student aan de masteropleiding jazz, geselecteerd als lid van het JM Jazz World Orchestra 2016.

Na een auditie met 120 kandidaten van over de hele wereld is saxofonist Giovanni Cigui, student aan de masteropleiding jazz,  geselecteerd als lid van het  JM Jazz World Orchestra 2016. Doel van het JM Jazz World Orchestra, dat werd opgericht in 2012, is de beste jonge jazztalenten van de wereld bij elkaar te brengen, om het leggen van contacten en interculturele ervaring te stimuleren, alles op een artistiek zo hoog mogelijk niveau. Komende zomer gaan de negentien musici uit dertien verschillende landen van over de hele wereld  onder leiding van trombonist, componist en arrangeur op toernee door Europa.

Lees meer

Delen