Winnaars halve finales: Vuma Levin Quintet en Dario Trapani Sextet

Dario Trapani Sextet

Gepubliceerd op

Het Vuma Levin Quintet (Nicolò Ricci, saxofoon; Giovanni Agosti, piano; Vuma Ian Levin, gitaar; Brodie Jarvie, bas; Jeroen Batterink, drums) en het Dario Trapani Sextet (Giovanni Cigui, saxofoon; Nicolò Ricci, tenorsaxofoon; Gianluca Elia, tenorsaxofoon; Dario Trapani, gitaar; Alessandro Fongaro, bas; Attila Gyarfas, drums) zijn de winnaars van de halve finales van de Keep an Eye International Jazz Award.

Het Vuma Levin Quintet (Nicolò Ricci, saxofoon;  Giovanni Agosti, piano; Vuma Ian Levin, gitaar; Brodie Jarvie, bas; Jeroen Batterink, drums) en het Dario Trapani Sextet (Giovanni Cigui, saxofoon;  Nicolò Ricci, tenorsaxofoon; Gianluca Elia, tenorsaxofoon; Dario Trapani, gitaar; Alessandro Fongaro, bas; Attila Gyarfas, drums) zijn de winnaars van de halve finales van de Keep an Eye International Jazz Award.

Op 14 april nemen zij het in de finale op tegen Berklee Global Jazz Ambassadors (Berklee College of Music, Boston), The Mart Dames (Escola Superior de Música de Catalunya, Barcelona), Siena  (Accademia Nazionale del Jazz, Siena) en MSM Jazz Arts Quintet (Manhattan School of Music, New York).

De aanmoedigingsprijs ging naar Canvas (Orestis Petrakis, piano; Pedro Ivo Ferreira, contrabas; Nick Thessalonikefs, drums).

do 14 april
20.00 uur Bimhuis
toegang gratis

Lees meer

Vuma Levin Quintet

Canvas

Delen