Aanmelding voor NedPho-CvA Orkestacademie is gestart

Gepubliceerd op

In de NedPhO/CvA-Orkestacademie komt de expertise van het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Conservatorium van Amsterdam samen. Het doel van de academie is topstudenten op te leiden tot orkestmusici van het hoogste niveau. De NedPhO/CvA-Orkestacademie is onderdeel van het studieprogramma van de afdeling klassiek en betreft het masterprofiel orkestspel.

Dit jaar zijn er plaatsen voor strijkers, fluit, slagwerk, hobo, hoorn er harp. Let op: dit jaar is er geen plaats voor klarinetten en fagotten. Plaatsen voor trompet en trombone zijn onder voorbehoud.

De audities voor de NedPho Academie vinden plaats in de NedPho-koepel en zijn op:
* dinsdag 26 april 10.00-17.00 uur: ochend: violen, altviool, cello; middag: hobo en fluit (eventueel trompet, plek onder voorbehoud)
* donderdag 28 april 14.00-17.00 uur: harp en contrabas (eventueel trombone, plek onder voorbehoud)
* maandag 2 mei 10.00-13.00 uur: slagwerk en hoorn

Gelieve de data vrij te houden. Voorkeur voor data en tijden kun je helaas niet opgeven. Andere auditiedagen zijn niet mogelijk.

Aanmelden 
Aanmelding staat open voor studenten die in het seizoen 2016-2017 masterstudent zijn. Niet voor jongerejaars of contractstudenten. Je moet in het seizoen 2016-2017 ruim beschikbaar zijn voor NedPho-producties.

Aanmelden kan via dit aanmeldingsformulier voor 12 april a.s.

Download het auditierepertoire

* viool

* altviool

* cello

* contrabas

* fluit/piccolo

* hobo

* hoorn

* harp

* trompet

 

Delen