Aidan Mikdad student-in-residence bij Verbier Festival Academy

Foto Anne Meyer

Gepubliceerd op

Aidan Mikdad (14), student piano aan de Sweelinck Academie bij Mila Baslawskaja, is uitgenodigd om deel te nemen als student-in-residence aan de Verbier Festival Academy.

Een uitzonderlijke eer die getuigt van het hoge niveau dat Aidan al zo jong heeft bereikt. De Verbier Festival Academy is onderdeel van het Verbier Festival, dat van 22 juli t/m 7 augustus 2016 plaatsvindt in Zwitserland. Aidan krijgt onder meer masterclasses van Klaus Hellwig en Ferenc Rados en geeft een solo-concert.

Vorige maand nog won Aidan de eerste prijs op het internationale concours Premio internazionale pianistico ‘A. Scriabin’ voor pianisten t/m 35 jaar in Grosseto, Italië, waar hij met afstand de jongste deelnemer was.

Delen