Martijn Willers correpetitor op het Conservatorium van Amsterdam

Foto Sarah Wijzenbeek

Gepubliceerd op

Per 1 januari 2016 is pianist Martijn Willers aangesteld als correpetitor op het Conservatorium van Amsterdam.

Martijn Willers studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam bij Mila Baslawskaja en David Kuyken. Daarnaast volgde hij masterclasses  bij onder anderen Jan Wijn, Willem Brons en Mikhail Voskresensky. In maart 2006 won hij de SNS REAAL Fonds masterclassprijs in de finale van het 57e Vriendenkrans Concours van het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest.

Martijn vormt een duo met cellist Joris van den Berg, met wie hij in 2014 winnaar werd van de Dutch Classical Talent Award. Daarnaast is hij actief in andere ensembles, als correpetitor en als docent.

Meer over Martijn Willers

Delen