Student Cyriel de Clippel overleden

Gepubliceerd op

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Cyriel de Clippel, die sinds 22 oktober vermist werd. Cyriel studeerde vanaf september van dit jaar Compositie aan de afdeling Klassiek van het Conservatorium van Amsterdam. In de korte periode dat Cyriel bij ons studeerde, hebben we hem leren kennen als een zeer getalenteerd en bevlogen student. Onze gedachten gaan uit naar alle nabestaanden en dierbaren.

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Cyriel de Clippel, die sinds 22 oktober vermist werd. Cyriel studeerde vanaf september van dit jaar Compositie aan de afdeling Klassiek van het Conservatorium van Amsterdam. In de korte periode dat Cyriel bij ons studeerde, hebben we hem leren kennen als een zeer getalenteerd en bevlogen student. Onze gedachten gaan uit naar alle nabestaanden en dierbaren. 

Delen