Antonio Molina Moya wint Sena Young Talent Guitar Award

Gepubliceerd op

Gitarist Antonio Molina Moya (23) heeft op 21 juni jl. in het Bimhuis de Sena Young Talent Guitar Award en de publieksprijs gewonnen in de categorie 17-30 jaar.

Gitarist Antonio Molina Moya (23) heeft op 21 juni jl. in het Bimhuis de Sena Young Talent Guitar Award en de publieksprijs gewonnen in de categorie 17-30 jaar. De Sena Young Talent Guitar Award is de grootste Nederlandse muziekprijs voor musici die elektrisch gitaar spelen en werd uitgereikt tijdens de Amsterdam Electric Guitar Heaven Midsummer Night Special. 'Antonio is een uitstekend improvisator met een sterk harmonisch inzicht, bracht een mooie spanningsboog en was erg creatief met sounds,' aldus de jury

Antonio behaalde in 2014 zijn bachelordiploma gitaar aan de jazzafdeling en volgt nu de master Composing for Film.

Delen