Nominatieregen 3FM Awards op de popafdeling

Gepubliceerd op

Het regent nominaties voor de 3FM Awards op de popafdeling. Aan kop gaan de bands Kensington en Dotan, met ieder vijf nominaties.

Het regent nominaties voor de 3FM Awards op de popafdeling! Aan kop gaan de bands Kensington en Dotan, met ieder vijf nominaties. Kensington, met alumnus Niles Vandenberg, is genomineerd in de categorieƫn Beste Band, Beste Album (Rivals), Beste Live Act, Beste Single (Streets) en Beste Artiest Rock. Dotan, met student Pepijn van der Burgt, is genomineerd voor Beste Album (7 Layers) Beste Artiest Pop, Beste Zanger, Beste Live Act en Beste Single (Home).

The Common Linnets, met docent Martijn van Agt, is genomineerd voor Beste Band, Beste Album (The Common Linnets) en Beste Single (Calm After The Storm).

Typhoon, met student Mano Yeah, is genomineerd voor Beste Album (Lobi Da Basi), Beste Artiest Hiphop en Beste Live Act.

Jett Rebel, met alumni Jelte Tuinstra, Rick van Wort en Amber Gooma, is genomineerd voor Beste Live Act en Beste Artiest Rock. Jelte Tuinstra is ook genomineerd in de categorie Beste Zanger.

Lucas Hamming, met studenten Lucas Hamming, Stijn van Rijsbergen en Thomas Veenstra, sleepte een nominatie voor Beste Artiest Rock in de wacht.

Kovacs, met docent Joost van de Broek, Sue the Night, met alumni Suus de Groot, Linda van Leeuwen en Tobias Ponsioen, en Sunday Sun, met alumnus Jan Teertstra, zijn genomineerd in de categorie Beste Nieuwkomer. Sue The Night en Sunday Sun zijn ook in de race voor een Serious Talent Award

Stemmen op de bands en artiesten kan hier. De winnaars worden op 9 april a.s. bekendgemaakt. Lees meer

Delen