Muziekeducatie doen we samen

Gepubliceerd op

Het Conservatorium van Amsterdam en de drie pabo's van Amsterdam, de Pabo van de HvA, de Universitaire Pabo en de iPabo, zijn het project 'Muziekeducatie doen we samen' gestart. In dit project onderzoeken ze gezamenlijk hoe ze kunnen bijdragen aan de verhoging van de kwaliteit van het binnenschoolse muziekonderwijs. Het doel is concrete aanbevelingen te doen over hoe de verschillende curricula beter op elkaar kunnen worden afgestemd en hoe er een vruchtbare samenwerking tussen de opleidingsinstituten gerealiseerd kan worden.

Het tussenrapport is nu gepubliceerd en kan hier gedownload worden.

Voor vragen en meer informatie neem contact op met Lili Schutte.

De Opleiding Docent Muziek en de post-HBO-opleiding Muziekeducatie zijn actief betrokken bij dit project.

Delen