Winnaars halve finales: Liya Grigoryan Trio en Xavi Torres Trio

Liya Grigorian Trio

Gepubliceerd op

Het Liya Grigoryan Trio en Xavi Torres Trio zijn de winnaars van de halve finales van de Keep an Eye International Jazz Award

Het Liya Grigoryan Trio (Liya Grigoryan, piano; Marco Zenini, contrabas, Tancrede DKummer, drums) en Xavi Torres Trio (Xavi Torres, piano; Matt Adomeit, contrabas; Joan Terol, drums) zijn de winnaars van de halve finales van de Keep an Eye International Jazz Award. Op 26 maart nemen zij het in de finale op tegen Unity (University of North Texas), Tamara Lukasheva Quartett (Hochschule für Musik und Tanz Köln), Five Moods (Lemmens Instituut Leuven), en Shai Golan Group (California State University).

De aanmoedigingsprijs ging haar het duo Esther en Mateusz, met zangeres Esther van Hees en gitarist Mateusz Pulawski

do 26 maart
20.00 uur Bimhuis
toegang gratis

Meer informatie

Xavi Torres Trio

Esther & Mateusz

Delen