Studielab gaat van start

De deelnemende studenten en organisatoren van Studielab

Gepubliceerd op

Op maandag 2 maart 2015 gaat het Studielab van start. Zeven geselecteerde studenten uit het vierde bachelorjaar van het Conservatorium van Amsterdam bereiden gedurende twee weken ieder een half recital voor, waarbij ze experimenteren met studiemethoden gebaseerd op inzichten uit de sporttraining.

 

Het project wordt geleid vanuit het lectoraat Muziek. Onderzoekers Jan Kouwenhoven en Frank Bakker instrueren en observeren de studenten tijdens het project. Zij worden geassisteerd door studenten van de faculteit Bewegingswetenchappen van de Vrije Universiteit. Pianist Jaap Kooi treedt op als begeleider van de studenten en geeft in die rol ook feedback over het studieproces en de resultaten.

Lees verder

Delen