Amsterdam Corelli Collective geselecteerd voor Eeemerging

Gepubliceerd op

 

Amsterdam Corelli Collective, een ensemble van de afdeling Oude Muziek van het Conservatorium van Amsterdam, is geselecteerd voor het Eeemerging-project, een nieuw Europees project dat jonge ensembles ondersteunt.


Amsterdam Corelli Collective, een ensemble van de afdeling Oude Muziek van het Conservatorium van Amsterdam, is geselecteerd voor het Eeemerging-project, een nieuw Europees project dat jonge ensembles ondersteunt.

Uit 82 aanmeldingen kozen de organisatoren van Eeemerging via audities in Leipzig, Parijs en Brussel zes ensembles: Barroco Tout, Sollazzo Ensemble, Repicco, Les Contre-sujets, Camerata Bachiensis en Amsterdam Corelli Collective. De ensembles krijgen onder meer stages, artistieke coaching, podiumpresentatie en training in marketing en de zakelijke kant van de beroepspraktijk. ook geven ze verschillende concerten.

Lees meer

Delen