Fagottist Thomas Dulfer gekozen als Classic Young Master

Bron foto: website Prinses Christina Concours

Gepubliceerd op

Tijdens de feestelijke Meesterproef op 21 september in de Doelen te Rotterdam is Thomas Dulfer (1993) door een breed samengestelde commissie uitgekozen als Classic Young Master.

Tijdens de feestelijke  Meesterproef op 21 september in de Doelen te Rotterdam is Thomas Dulfer (1993) door een breed samengestelde commissie uitgekozen als Classic Young Master. Thomas studeert bij Bram van Sambeek aan het Conservatorium van Amsterdam.

Het Classic Young Master-programma is een tweejarig individueel begeleidingstraject met een pakket op maat waarin gewerkt wordt aan de persoonlijke ontwikkeling in relatie tot de muzikale ontwikkeling.

Meer informatie over Classic Young Masters

Delen