STIMU-prijs voor Reinhard Siegert en Jenny Thomas

Gepubliceerd op

Oud-studenten Reinhard Siegert en Jenny Thomas hebben op het driedaagse STIMU Symposium tijdens het Holland Festival Oude Muziek in Utrecht de STIMU-prijs voor de beste studentenpresentatie gewonnen.

Reinhard Siegert studeerde historische improvisatie bij Miklos Spany en Jenny Thomas basso continuo bij Thérèse de Goede. Beide studenten studeerden in juni 2014 af aan de masteropleiding van het Conservatorium van Amsterdam.

Onderwerp van het symposium, getiteld Curriculum Matters, was de oude-muziekstudie in heden en verleden. Over dit onderwerp werden presentaties gehouden door wetenschappers uit Oxford, Kopenhagen, Leipzig, de Juiliiard School of Music, Harvard, Princeton, het Royal College of Music in Londen, Basel (SCB), het koninklijk Conservatorium in Den Haag en het Cosnervatorium van Amsterdam.

 

Delen