Eindexamenfilm met muziek van CvA-alumnus naar prestigieuze San Sebastian International Film Festival

Gepubliceerd op

De eindexamenfilm 'Onno de Onwetende' van studenten van de Filmacademie met muziek van CvA-alumnus Eren Önsoy, zal zijn internationale première beleven op het prestigieuze San Sebastian International Film Festival dat plaatsvindt van 19 t/m 27 september. De film is samen met 13 andere films uit 169 inzendingen van 79 filmscholen geselecteerd voor de International Students Film Meeting.

De eindexamenfilm 'Onno de Onwetende' van studenten van de Filmacademie met muziek van CvA-alumnus Eren Önsoy, zal zijn internationale première beleven op het prestigieuze San Sebastian International Film Festival dat plaatsvindt van 19 t/m 27 september. De film is samen met 13 andere films uit 169 inzendingen van 79 filmscholen geselecteerd voor de International Students Film Meeting.

'Onno de Onwetende' is geregisseerd door Viktor van der Valk die samen met Jeroen Scholten van Aschat tekende voor het scenario. Hanne Sinnighe en Erik Glijnis produceerden de film. De film vertelt het verhaal van Onno die slachtoffer wordt van zijn eigen, vreemde gevoel. Een gevoel dat hij wel herkent, maar niet begrijpt.

Hoofdrollen worden vertolkt door Vincent van der Valk, Reinout Scholten van Aschat, Genelva Lo-Kioeng-Shioe en Evelien Bosmans.

'Onno de Onwetende' is in september te zien op het Nederlands Film Festival en wordt op 2 oktober om 24.00 uur uitgezonden op NPO 2. De film kwam tot stand in samenwerking met de NTR.

Bekijk de trailer: http://vimeo.com/99076315

Delen