CvA-team loopt Dam-tot-Damloop

Deelnemers van het CvA-team van de Dam tot Damloop 2014

Gepubliceerd op

Afgelopen zondag 21 september namen ruim 30 studenten, docenten en medewerkers van het Conservatorium deel aan de 30ste editie van de Dam tot Damloop. Samen met zo'n 65.000 andere deelnemers liepen zij, onder aanmoediging van 250.000 toeschouwers, 10 Engelse mijl (16,3 km) van Amsterdam naar Zaandam, een geweldige prestatie!

Afgelopen zondag 21 september namen ruim 30 studenten, docenten en medewerkers van het Conservatorium deel aan de 30ste editie van de Dam tot Damloop. Samen met zo'n 65.000 andere deelnemers liepen zij, onder aanmoediging van 250.000 toeschouwers, 10 Engelse mijl (16,3 km) van Amsterdam naar Zaandam, een geweldige prestatie!   

Een aantal deelnemers slaagden er bovendien in om een hele goede tijd neer te zetten. Hierbij de top 5: 

Tal Strauss                   Tijd:        1:09:25
Jelte de Vries                Tijd:        1:10:02          
Jaco Benckhuijsen        Tijd:        1:12:42          
Diego Asenjo                 Tijd:       1:15:29          
Daniel Kramer                Tijd:       1:15:33          

En een overzicht van alle CvA-deelnemers:  Tal Strauss, Jelte de Vries, Jaco Benckhuijsen, Diego Asenjo, Daniel Kramer, Koen Schalkwijk, David Kuyken, Astrid Rose, Sofie van der Schalie, Ruud van Dijk, Jack Saint Clair, Leon Vink, Josse van der Schaft, Remy de Boer, Ties Laarakker, Matthías Sigurõsson, Esther van der Heijden, Maarten Bos, Sarah Jeffery, Daniel Yiau, Merve Kocabeyler, Yi-Ru Huang, Cynthia Chua, Dirk Keijzer, Patrick van Thijn, Pikong Wu, Auke de Vries, Tom Tukker, Jan-Marten de Vries, Sergi Rodrigo Delgado, Sven Berkelmans, Brian Alberg                    

We hopen volgend jaar met nog meer deelnemers te starten aan dit bijzondere evenement! 

Delen