Ilonka Kolthof in halve finale The Piccolo Artist Competition

Gepubliceerd op

Fluitiste Ilonka Kolthof is geselecteerd als een van de zes halve finalisten voor The Piccolo Artist Competition of the National Flute Association (USA). De halve finale en finale vinden plaats in augustus 2014 in het historische Hilton Chicago aan Michigan Avenue in Chicago, Illinois.

Fluitiste Ilonka Kolthof is geselecteerd als een van de zes halve finalisten voor The Piccolo Artist Competition of the National Flute Association (USA). De halve finale en finale vinden plaats in augustus 2014 in het historische Hilton Chicago aan Michigan Avenue in Chicago, Illinois.

Ilonka Kolthof studeerde fluit aan het CvA bij Abbie de Quant en Harrie Starreveld, waar ze in 2010 haar bachelordiploma haalde en in 2012 haar masterdiploma met de hoogste onderscheiding.

Delen