Anneleen Schuitemaker wint 5th International Harp Competition

Gepubliceerd op

Harpiste Anneleen Schuitemaker, studente aan het Conservatorium van Amsterdam, heeft op 6 april jl. de eerste prijs op het 5e Internationale Harp Concours in Duitsland gewonnen. Naast een geldbedrag won zij een concert tijdens de 6e editie van het concours.

Harpiste Anneleen Schuitemaker, studente aan het Conservatorium van Amsterdam, heeft op 6 april jl. de eerste prijs op het 5e Internationale Harp Concours in Duitsland gewonnen. Naast een geldbedrag won zij een concert tijdens de 6e editie van het concours. 
Ook wist zij recentelijk tijdens het internationale concours van het Dutch Harp Festival, wat van 26 februari t/m 2 maart in Utrecht plaatsvond, als enige Nederlandse met vijf andere deelnemers door te dringen tot de halve finale.

Anneleen studeert sinds september 2010 bij Erika Waardenburg en doet in juni bachelor-eindexamen.

Delen