Twee prijzen voor oud-studente Josefien Stoppelenburg

Gepubliceerd op

Zangeres Josefien Stoppelenburg heeft onlangs twee belangrijke Amerikaanse prijzen in de wacht gesleept. Allereerst won ze de Chicago Oratorio Award en vervolgens won ze de tweede prijs nationaal bij The American Prize Opera Competition 2013.

Josefien Stoppelenburg studeerde in 2005 af aan de afdeling klassiek zang en woont momenteel in de Verenigde Staten.


Zangeres Josefien Stoppelenburg heeft onlangs twee belangrijke Amerikaanse prijzen in de wacht gesleept. Allereerst won ze de Chicago Oratorio Award en vervolgens won ze de tweede prijs nationaal bij The American Prize Opera Competition 2013.
Josefien Stoppelenburg studeerde in 2005 af aan de afdeling klassiek zang en woont momenteel in de Verenigde Staten.

Delen