Marene Elgershuizen wint eerste prijs op Euregio Vocalistenconcours

Gepubliceerd op

Zangeres Marene Elgershuizen heeft op het Euregio Vocalistenconcours de eerste prijs gewonnen in categorie C (conservatorium). Marene studeert aan de masteropleiding bij Valerie Guillorit. Het Euregio Concours is het enige Europese concours voor gevorderde amateurs en beginnende professionals en biedt jonge, aankomende zangers de gelegenheid zich te presenteren aan een jury en publiek.

 

Zangeres Marene Elgershuizen heeft op het Euregio Vocalistenconcours de eerste prijs gewonnen in categorie C (conservatorium). Marene studeert aan de masteropleiding bij Valerie Guillorit. Het Euregio Concours is het enige Europese concours voor gevorderde amateurs en beginnende professionals en biedt jonge, aankomende zangers de gelegenheid zich te presenteren aan een jury en publiek.

Delen