Veel oud-studenten genomineerd voor Radio 6 Soul & Jazz Awards

Gepubliceerd op

Verschillende oud-studenten van het CvA zijn genomineerd voor de Radio 6 Soul & Jazz Awards. Ruben Hein werd genomineerd in maar liefst drie categorieën, die van 'beste artiest man', 'beste album' en 'beste single'. De band BRUUT (Folkert Oosterbeek, Felix Schlarmann, Maarten Hogenhuis, Thomas Rolff) verwierf een nominatie in de categorie 'beste band'. Zanger Paul van Kessel werd genomineerd in de categorie 'beste talent', en Caro Emerald sleepte een nominatie in de categorieën 'beste artiest vrouw' en 'beste album' in de wacht.

Verschillende oud-studenten van het CvA zijn genomineerd voor de Radio 6 Soul & Jazz Awards. Ruben Hein werd genomineerd in maar liefst drie categorieën, die van 'beste artiest man', 'beste album' en 'beste single'. De band BRUUT (Folkert Oosterbeek, Felix Schlarmann, Maarten Hogenhuis, Thomas Rolff) verwierf een nominatie in de categorie 'beste band'. Zanger Paul van Kessel werd genomineerd in de categorie 'beste talent', en Caro Emerald sleepte een nominatie in de categorieën 'beste artiest vrouw' en 'beste album' in de wacht.

Er kan gestemd worden op de genomineerden, klik hier om naar de stempagina te gaan. De awards worden op 3 oktober a.s. uitgereikt in de Westerunie, Amsterdam.

Delen