Tweede prijs voor Charlotte Marck op Paul Hofhaimer Concours

Gepubliceerd op

Oud-CvA-studente Charlotte Marck heeft op het prestigieuze 17de Paul Hofhaimer Concours in Innsbruck de tweede prijs gewonnen. Er is geen eerste prijs toegekend. Het Hofhaimer Concours wordt gehouden op de 16de-eeuwse orgels van de Silberne Kapelle en de Hofkirche, met Italiaans en Zuid-Duits repertoire. De internationaal bezette jury bestond uit Jan Willem Jansen (Toulouse), Joerg Andreas Boetticher (Basel), Karin Nelson (Oslo), Reinhard Jaud (Innsbruck), Bill Porter (Montreal) en Pieter van Dijk (Alkmaar).

Charlotte studeerde van 2008-2010 orgel bij Pieter van Dijk in de masteropleiding aan het CvA.

Oud-CvA-studente Charlotte Marck heeft op het prestigieuze 17de Paul Hofhaimer Concours in Innsbruck de tweede prijs gewonnen. Er is geen eerste prijs toegekend. Het Hofhaimer Concours wordt gehouden op de 16de-eeuwse orgels van de Silberne Kapelle en de Hofkirche, met Italiaans en Zuid-Duits repertoire. De internationaal bezette jury bestond uit  Jan Willem Jansen (Toulouse), Joerg Andreas Boetticher (Basel), Karin Nelson (Oslo), Reinhard Jaud (Innsbruck), Bill Porter (Montreal) en Pieter van Dijk (Alkmaar).
Charlotte studeerde  van 2008-2010 orgel bij Pieter van Dijk in de masteropleiding aan het CvA.

Delen