Alle masteropleidingen van Conservatorium van Amsterdam als ‘excellent’ beoordeeld

Gepubliceerd op

Het Nederlands-Vlaams Accreditatie Orgaan (NVAO) heeft de masteropleiding opera Dutch National Opera Academy, die door het Conservatorium van Amsterdam in samenwerking met het Koninklijk Conservatorium wordt aangeboden, officieel als ‘excellent’ beoordeeld. Met deze nieuwe positieve beoordeling zijn alle masters van het Conservatorium van Amsterdam nu als excellent beoordeeld.


Ook worden de opleidingen van het Conservatorium van Amsterdam in het themanummer ‘De beste studies 2013’ van weekblad Elsevier goed beoordeeld. De Amsterdamse bachelor Muziek haalde een gedeelde eerste plaats. Ook de Opleiding Docent Muziek doet het goed.

De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) is een onafhankelijke accreditatieorganisatie voor het hoger onderwijs. Het geeft een deskundig en objectief oordeel over de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen.

Delen