Udo Reinemann overleden

Gepubliceerd op

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze zeer geliefde en gewaardeerde (oud)docent en collega Udo Reinemann. Udo Reinemann was van zijn generatie één van de bekendste interpreten van het lied en was vele jaren als zangpedagoog verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam.

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze zeer geliefde en gewaardeerde (oud)docent en collega Udo Reinemann.

Udo Reinemann was van zijn generatie één van de bekendste interpreten van het lied en was vele jaren als zangpedagoog verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam. Sinds 2000 organiseerde Reinemann jaarlijks de Internationale Master-Liedklas, een serie masterclasses voor duo’s zang en piano van conservatoria in binnen- en buitenland.

Directie, medewerkers en studenten van het Conservatorium van Amsterdam

Delen