CvA start post-HBO-opleiding Muziekeducatie

Gepubliceerd op

Er zijn grote veranderingen gaande binnen het muziekonderwijs: muziekscholen gaan zich steeds meer richten op het aanbod binnen het primair onderwijs. Deze ontwikkeling vraagt om vele hoog opgeleide vakleerkrachten muziek.

 

Om aan deze ontwikkelingen tegemoet te komen, biedt het Conservatorium van Amsterdam een nieuwe post-HBO-opleiding Muziekeducatie aan. De opleiding is bedoeld voor professionele musici die hun horizon willen verbreden en hun vaardigheden verder willen ontwikkelen om in het primair onderwijs  muziekeducatie te kunnen geven. De opleiding duurt één jaar, is vormgegeven volgens de laatste internationale inzichten van binnenschoolse muziekeducatie en zeer praktijkgericht.

Lees hier meer over de opleiding en de aanmelding:

Deadline voor aanmelding is 17 juni 2013.

Delen