Weer prijzen voor CvA-studenten op Prinses Christina Concours

Gepubliceerd op

Op het Prinses Christina Concours Rotterdam won het Furioso Strijkkwartet, bestaande uit Elise Besemer (18), viool; (JT); Bi-nan Wang (18) viool; Annelieke Muller (19), altviool en Kalle de Bie (19), cello, de eerste prijs in categorie 2 (15 t/m 19 jaar). Elise en Bi-nan studeren aan de Sweelinck Academie, Kalle in de bacheloropleiding. De tweede prijs in deze categorie ging naar violiste Ana Termeulen (17), zij studeert bij Reinette Thiadens aan de Sweelinck Academie.

Op het Prinses Christina Concours Rotterdam won het Furioso Strijkkwartet, bestaande uit Elise Besemer (18), viool; Bi-nan Wang (18) viool; Annelieke Muller (19), altviool en Kalle de Bie (19), cello, de eerste prijs in categorie 2 (15 t/m 19 jaar). Elise en Bi-nan studeren aan de Sweelinck Academie, Kalle in de bacheloropleiding. De tweede prijs in deze categorie ging naar violiste Ana Termeulen (17), zij studeert bij Reinette Thiadens aan de Sweelinck Academie.

Delen