Stabat Mater door Nieuw Amsterdams Jeugdkoor

Gepubliceerd op

Op 17 en 23 maart voert het het Nieuw Amsterdams Jeugdkoor o.l.v. Sofia Gioldasi, studente koordirectie aan het CvA, en studenten van de afdeling Oude Muziek Pergolesi's Stabat Mater uit. Twee bijzondere concerten: het is de eerste keer dat de elf leden van het Nieuw Amsterdams Jeugdkoor een volledig concert verzorgen.

  Op 17 en 23 maart voert het het Nieuw Amsterdams Jeugdkoor o.l.v. Sofia Gioldasi, studente koordirectie aan het CvA, en studenten van de afdeling Oude Muziek Pergolesi's Stabat Mater uit. Twee bijzondere concerten: het is de eerste keer dat de elf leden van het Nieuw Amsterdams Jeugdkoor een volledig concert verzorgen. In 2012 werd het koor bij het instuderen gecoacht door Emma Kirkby. Het Jeugdkoor neemt koor én solopartijen op zich, bijgestaan door enkele musici op authentieke instrumenten en gedirigeerd door Sofia Gioldasi.

Concerten

zo 17 maart
16.00 uur Sweelinckzaal
(gratis voor CvA-studenten en -medewerkers op vertoon van CvA-kaart)

za 23 maart
20.15 uur Begijnhofkerk, Begijnhof 48, Amsterdam.

Kaarten zijn te bestellen op www.nieuwamsterdamskinderkoor.nl. Volwassenenkaarten kosten € 15,- de kind/jeugdkaarten (t/m 19 jaar) kosten slechts € 5,-. Studenten, docenten en medewerkers kunnen het concert op 17 maart gratis bijwonen op vertoon van CvA-kaart.

Delen