Keep an Eye International Jazz Award 2013

Gepubliceerd op

De Keep an Eye International Jazz Award 2013 vindt plaats van 28 maart t/m 7 april 2013. Bands van Temple University Philadelphia, Juilliard School of Music New York, The New School of Music New York en het Conservatorium van Amsterdam binden de strijd aan met elkaar. Daarnaast krijgen de bands coaching door de beroemde Amerikaanse drummer en bandleider Carl Allen.

De Keep an Eye International Jazz Award 2013 vindt plaats van 28 maart t/m 7 april 2013. Bands van Temple University Philadelphia, Juilliard School of Music New York, The New School of Music New York en het Conservatorium van Amsterdam binden de strijd aan met elkaar. Daarnaast krijgen de bands coaching door de beroemde Amerikaanse drummer en bandleider Carl Allen.

De jury voor de halve finales en de internationale finale bestaat uit professionals uit de beroepspraktijk.

Kom naar de halve finales op 28 maart en 4 april in de Amsterdam Blue Note en de internationale finale op 7 april in het Bimhuis!

Meer informatie over het programma, de prijzen en de jury

De Keep an Eye Jazz Award is een initiatief van de Keep an Eye Foundation en het CvA, met als doel de ontwikkeling van uitzonderlijk getalenteerde jazzstudenten een extra impuls te geven. 

 

Delen