Jaap van Zweden over het Conservatorium van Amsterdam:

Gepubliceerd op

Zondag 24 maart was Jaap van Zweden te gast in Vrije Geluiden waar hij zich onder andere lovend uitliet over het Conservatorium van Amsterdam. In de uitzending trad ook Cecylia Fenrych op, student aan het Conservatorium van Amsterdam (altviool) die samenspeelde met Filip Fenrych (viool), Jeffrey Hood (cello) en Anastasia Markina (piano) (leden van het Dallas Symphony Orchestra, het orkest van Jaap van Zweden). Zie hier de link naar de uitzending:

 

Zondag 24 maart was Jaap van Zweden te gast in Vrije Geluiden waar hij zich onder andere lovend uitliet over het Conservatorium van Amsterdam. In de uitzending trad ook Cecylia Fenrych op, student aan het Conservatorium van Amsterdam (altviool) die samenspeelde met Filip Fenrych (viool), Jeffrey Hood (cello) en Anastasia Markina (piano) (leden van het Dallas Symphony Orchestra, het orkest van Jaap van Zweden). Zie hier de link naar de uitzending: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1332990

Delen