Abel Paúl en Emre Kaleli genomineerd voor Gaudeamusprijs 2013

Gepubliceerd op

Componisten Abel Paúl en Emre Kaleli zijn genomineerd voor de Gaudeamusprijs 2013. Abel Paúl (1984, Spanje) is genomineerd voor zijn werk The end of lines voor twee fluiten, hobo, twee klarinetten, altsaxofoon, percussie, harp, piano, celesta, klavecimbel en cello, en Emre Kaleli (1987, Turkije) voor zijn werk Il voto dell'innocenza voor twee klarinetten (of twee sopraansaxofoons), sine waves, midi-keyboard, piano, percussie, elektrische gitaar, contrabas (of elektrische bas met e-bow). Beiden zijn afgestudeerd aan de masteropleiding compositie van het CvA, Abel in 2009 en Emre in 2012.

Componisten Abel Paúl en Emre Kaleli zijn genomineerd voor de Gaudeamusprijs 2013. Abel Paúl (1984, Spanje) is genomineerd voor zijn werk The end of lines voor twee fluiten, hobo, twee klarinetten, altsaxofoon, percussie, harp, piano, celesta, klavecimbel en cello, en Emre Kaleli (1987, Turkije) voor zijn werk Il voto dell'innocenza voor twee klarinetten (of twee sopraansaxofoons), sine waves, midi-keyboard, piano, percussie, elektrische gitaar,  contrabas (of elektrische bas met e-bow). Beiden zijn afgestudeerd aan de masteropleiding compositie van het CvA, Abel in 2009 en Emre in 2012.

Uit meer dan 200 inzendingen uit 29 verschillende landen werden in totaal dertien composities genomineerd. In september 2013 wordt de winnaar bekendgemaakt. Meer over de Gaudeamusprijs 2013

Delen