Aandacht voor Hein Meens op BravaNL

Gepubliceerd op

Op 5 september jl. werd er op BravaNL aandacht besteed aan de onlangs overleden tenor, dirigent en CvA-docent Hein Meens. Deze uitzending wordt op 8 en 9 september herhaald.

Gisteravond, 5 september, was op BravaNL deel 6 van een serie over het Internationaal Vocalisten Concours in ’s-Hertogenbosch te zien. In deze aflevering was er ruim aandacht voor de onlangs overleden tenor, dirigent en CvA-docent Hein Meens, die veel voor het IVC heeft betekend. Zo was er een interview met hem te zien en een deel van een in 2010 door hem gegeven masterclass. De uitzending wordt herhaald op zaterdag 8 september om 14.30 uur en op zondag 9 september rond 8.30 uur op BravaNL. De beelden tonen Hein zoals hij was en in onze herinnering is.  Toegewijd, betrokken en een bescheiden groot musicus. 

Delen