5 en 6 oktober: Dutch Jazz & World Meeting

Gepubliceerd op

Tijdens de tweede Dutch Jazz & World Meeting, 5 en 6 oktober in Amsterdam, presenteren zesentwintig toonaangevende Nederlandse jazz- en wereldmuziekacts zich aan internationale en nationale muziekprofessionals.

Tijdens de tweede Dutch Jazz & World Meeting, 5 en 6 oktober in Amsterdam, presenteren zesentwintig toonaangevende Nederlandse jazz- en wereldmuziekacts zich aan internationale en nationale muziekprofessionals.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober treden vele groepen op in het Bimhuis, Conservatorium van Amsterdam en het Muziekgebouw aan ’t IJ. Naast de showcases biedt de DJWM een tweedaags conferentieprogramma waarin actuele kwesties uit de internationale jazz en wereldmuziek centraal staan. Keynote speeches, landenpanels, speeddate-sessies en een informatiemarkt maken het programma compleet. Zie www.djwm.nl voor updates van het programma en registratie.

Dutch Jazz & World Meeting
De Dutch Jazz & World Meeting (DJWM) is het tweejaarlijkse evenement voor de internationale promotie van de Nederlandse jazz en wereldmuziek. Het gezamenlijke platform voor jazz en wereldmuziek is bestemd voor zowel buitenlandse professionals als iedereen die in Nederland beroepsmatig betrokken is bij jazz en wereldmuziek. De DJWM12 wordt georganiseerd door Muziek Centrum Nederland in samenwerking met het Bimhuis, Conservatorium van Amsterdam en Muziekgebouw aan ‘t IJ.  

Delen