Christian Pabst met Dark Ensemble naar NEU/NOW-festival

Gepubliceerd op

Oud-student Christian Pabst is met het project Dark Ensemble uitgekozen om op te treden tijdens het NEU/NOW-festival. Op 13 juli speelt het ensemble in Casa Da Musica, Porto (Portugal). Christian studeerde in juni 2012 af aan de jazzafdeling van het CvA.

Oud-student Christian Pabst is met het project Dark Ensemble uitgekozen om op te treden tijdens het NEU/NOW-festival. Op 13 juli speelt het ensemble in Casa Da Musica, Porto (Portugal). Christian studeerde in juni 2012 af aan de jazzafdeling van het CvA.

Dark Ensemble is een project van Blanka Pesja, die als docent verbonden is aan de popafdeling van het CvA, pianist en componist Christian Pabst en gitarist, componist en sounddesigner Gal Aner, die is aangenomen op de nieuwe master Live electronics die in 2012 van start gaat aan het CvA.

Meer informatie: www.darkensemble.net en www.neunow.com/

Delen